DENİZLİ / PAMUKKALE - Ahmet Gökşin İlkokulu

Ahmet Gökşin İlkokulu

Ahmet Gökşin İlkokulu Akhan/DENİZLİ
Vizyon
Geçmisini bilen, çagdas bilimin isigi altinda mevcut teknolojilerden yararlanarak, düsünen, arastiran, sorgulayan, uygulama alani yaratan, uygulayan, toplumsal kalkinmayi ve ülke yararlarini kendi yararlariyla özlestiren, ögretmenlerin, ögrencilerin, velilerin birlikte, hareket edebilecekleri, daha çok zaman ayirmaktan zevk alabilecekleri “Bizim egitim ögretim yuvamiz” diyebilecekleri Türkiye´nin en iyi ve en seçkin kurumu olmak.
Misyon
Türk Milli Egitiminin genel amaç ve ilkeleri dogrultusunda, ögrencileri Atatürk ilke ve inkilaplarina bagli, kabiliyetleri dogrultusunda yetistirerek, milli kültür degerlerini taniyan ve benimseyen, saglikli yasama, çevreyi korumak için gerekli bilgi ve aliskanligi kazandirma, el becerisi ile zihnin çalismasini birlestirerek, çok yönlü çalismasini saglamak.
BAŞLAMA:09.00 BİTİŞ :14.30
Şehir Merkezi